Sterrenbeeld Waterman

Kenmerken Waterman

Het sterrenbeeld Waterman is zeer sterk gericht op vrijheid, gelijkheid en broederschap. De bestaande structuren en de grenzen van Steenbok worden door Waterman doorbroken. Het is het teken van nieuwe ideeën en het streeft naar vernieuwing en hervorming. Communicatie en uitwisseling, vooral op gelijk niveau, zijn belangrijk. De drang naar vrijheid en individualiteit kan er toe leiden dat Waterman rebelleert tegen bestaande regels, normen en wetten.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Waterman staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Waterman zijn: verstandelijk en contactueel ingesteld; vrijheidlievend; individueel; vindingrijk; rebels; onconventioneel; rusteloos; voorvechter voor gelijkheid en gelijkwaardigheid; origineel; vrije meningsuiting; humaan; democratisch; revolutionair; provocatief; solidariteit; gevoelskoud; onpersoonlijk; onbevooroordeeld; objectief

 

Leerproces Waterman

Voor Waterman is het leerproces in dit leven hier op aarde: hoe handhaaf jij je binnen de groep, binnen de sociale context?

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Waterman mag aangaan als je sterrenbeeld Waterman is of als je Saturnus of Cheiron hierin hebt staan.

Spiritueel doel Waterman

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Waterman is: je eigen unieke positie innemen ten opzichte van de groep (clan). 

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel van jou als Waterman  of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Waterman hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!