Sterrenbeeld Vissen

Kenmerken Vissen

Vissen is het laatste teken van de dierenriem. Dit teken kan zich sterk invoelend en meelevend opstellen. Het is een zachtmoedig teken dat onbaatzuchtig, uit naastenliefde andere mensen graag helpt. Vissen kan zich hierbij zo opofferen dat zijn eigen wil en ego wordt vergeten. Vissen is een metafysisch teken en is vaak heel gevoelig voor sferen, dromen en beelden. Deze droomwereld voelt vaak zo lekker aan, dat een vlucht uit de werkelijkheid een mogelijkheid is, en daardoor kunnen ze heel creatief en kunstzinnig zijn.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Vissen staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Vissen zijn: meelevend; gevoelsmatig; empatisch, helpend, verzorgend, gevoelig, zichzelf wegcijferend, afzondering, zelfopoffering, plooibaar, neigend tot minderwaardigheidsgevoelens, makkelijk beïnvloedbaar, mysterieus, metafysisch, dromerig, niet op materie gericht, contact met een hoger bewustzijn.

 

Leerproces Vissen

Voor Vissen  is het leerproces in dit leven hier op aarde: leren omgaan met je spirituele of geestelijke kant. Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Vissen mag aangaan als je sterrenbeeld Vissen is of als je Saturnus of Cheiron hierin hebt staan.

Spiritueel doel Vissen

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Vissen is: het spirituele toelaten, je verbinden met de andere niet-geziene wereld.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel van jou als Vissen of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Vissen hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!