Gratis Cursus Spirituele Astrologie

Gratis Cursus Spirituele Astrologie​​

De gratis cursus astrologie is geschikt voor iedereen die wil kennismaken met spirituele astrologie. In deze eendaagse cursus leer je alles over de beginselen van astrologie en hoe dit invloed heeft op jou als persoon. Je duikt in de verschillende astrologische symbolen en de dierenriemtekens. Je leert welke factoren er allemaal van invloed zijn op de ontwikkeling van jou als mens en als ziel hier op aarde.

De volgende gratis eendaagse cursus Spirituele Astrologie is op zaterdag 29 juni 2024.

Maak kennis met spirituele astrologie

Tijdens de gratis cursus astrologie leer je wat spirituele astrologie is en hoe het werkt. Je gaat leren hoe astrologie inzicht geeft in het proces van jouw leven en de ontwikkeling van je ziel. Daarnaast leer je alles over de verschillende lagen die we als mens hebben: de zielslaag, de onbewuste laag en de persoonlijkheidslaag. Hoe hebben deze verschillende lagen invloed op jouw leven als mens? En hoe zie je dit terug in je persoonlijke horoscoop?

Leer je persoonlijke horoscoop begrijpen

In het tweede deel van de gratis cursus astrologie krijg je een korte uitleg over de verschillende factoren en onderdelen van de horoscoop. Je leert hoe je jouw persoonlijke horoscoop kunt lezen. En je gaat de symbolen van jouw horoscoop onderzoeken om meer inzicht te krijgen in:

  • Je karakteraanleg
  • De kwaliteit van je ziel
  • Wat jouw ziel komt doen en ervaren in dit leven
  • De mogelijkheden en moeilijkheden die het leven je biedt

Praktisch

De volgende gratis eendaagse cursus Spirituele Astrologie is op: zaterdag 29 juni 2024 online via Zoom

De gratis kennismakingscursus spirituele astrologie is op zaterdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur met tussendoor een pauze van ongeveer drie kwartier. Deelname is gratis na aanmelding door middel van het inschrijfformulier. 

Uiterlijk een dag voor de cursus ontvang je per mail een link naar de Zoomsessie voor de webinar, het lesmateriaal en je eigen horoscoop. Tijdens de cursus werken we ook in breakout rooms zodat je met je eigen horoscoop aan de slag gaat. De webinars worden ook opgenomen. 

Benieuwd hoe anderen de cursus hebben ervaren?

Gratis cursus astrologie: zij gingen je voor

Meld je aan voor de gratis cursus astrologie

Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen!