Opleidingscentrum Ishtar


Opleidingscentrum Ishtar

Opleidingscentrum Ishtar is opgericht in februari 1999 en heeft als doel om op ethisch en kwalitatief verantwoorde wijze de kennis van de astrologie en haar praktische toepassing te bevorderen en uit te dragen. Door het verzorgen van een kwalitatief hoogwaardige beroepsopleiding en cursussen wordt getracht dit doel te verwezenlijken. De laatste jaren verzorgd Opleidingscentrum Ishtar ook workshops en duidingsmiddagen voor astrologen om bij te blijven op hun vakgebied, hun kennis uit te breiden en toe te passen.

Peter Saarloos - Docent Opleidingscentrum Ishtar

De docent

Ik ben Peter Saarloos en ben geboren op 26 juli 1964 in Rijswijk (Z-H) en verzorg momenteel de opleiding astrologie in Zoetermeer. Ik ben vanaf ongeveer mijn zestiende jaar bezig met allerlei paranormale en alternatieve zaken. Sinds 1988 verdiep ik mij in de astrologie. Dit raakte iets in mij: er was herkenning en verwondering. De astrologie leerde me te accepteren dat iedereen anders is en mag zijn.

Daarna ben ik de opleiding astrologie gaan volgen bij Minou van Hemert in Utrecht. Na de start van mijn consultpraktijk ben ik na een aantal jaren begonnen met het geven van basiscursussen. Langzaam maar zeker groeide uit de cursussen de vijfjarige beroepsopleiding astrologie.

Vanaf 2000 geef ik jaarlijks onder de naam van Uitgeverij Hajefa de astrologische agenda uit. Het assortiment van de uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot de maankalender en –agenda, en diverse spirituele en astrologieboeken.

De afgelopen jaren heb ik in mijn persoonlijke zoektocht een spirituele ontwikkeling doorgemaakt, onder andere door Awakening your Lightbody maar ook door lichtwerk, klankhealing, massages, enzovoort. Deze spirituele ontwikkeling is ook verweven met mijn werk als docent.
Onlangs heb ik mijn training Hawaiiaanse massage (lomi lomi) afgerond wat weer een verdere verdieping bracht in mijn persoonlijke leven.

Meer informatie

Heb je nog vragen, twijfel je of de Opleiding Astrologie iets voor je is, of ben je al bekend met de astrologie en denk je erover om in een vervolgjaar te starten? Dan kun je tijdens een vrijblijvend intakegesprek kennismaken en je vragen stellen en bespreken. Klik op onderstaande button om een intakegesprek te boeken: