Consulten

Keerpunten
We komen allemaal op bepaalde momenten in ons leven op keerpunten terecht. Momenten waarop we met vragen zitten, misschien keuzes moeten maken of bepaalde problemen aan willen pakken. Vaak kun je dit zelf oplossen, daar zelf een antwoord op geven of een keuze in maken. Soms lukt dit niet en kunnen lichamelijke en emotionele klachten een aanwijzing zijn dat de energiebalans verstoord is. Hierdoor kan de behoefte ontstaan om meer inzicht in je eigen leven te krijgen. Omdat deze problemen of vragen kunnen uitwerken op lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel niveau, werk ik met diverse technieken, namelijk astro-counseling, massages en klankhealing. Met de horoscoop werk ik vanuit de psychologische en spirituele astrologie. Hierbij wordt het zielsniveau ook betrokken bij een horoscoopduiding.

Astro-counseling
Astro-counseling is een combinatie van astrologie en gesprekstechnieken. Binnen de astrologische leer wordt gebruik gemaakt van een horoscoop. De horoscoop is een tekening waarop de stand van de hemellichamen staan aangegeven op het geboortemoment, en weerspiegelt het energiepatroon waarmee je het leven aan gaat. Het geeft op persoonlijkheidsniveau je karakter, aanleg, mogelijkheden en moeilijkheden tijdens dit leven aan. Op spiritueel niveau geeft de horoscoop aan wat de kwaliteit van de ziel is en wat de ziel in dit leven komt ervaren. Door op deze manier naar een horoscoop kijken kun je inzicht krijgen in bepaalde processen in je leven en kun je weer in contact komen met het authentieke in jezelf.

Door het bespreken van je horoscoop en het samen bekijken in welk proces je op dit moment zit, kan een consult een hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in je leven, en ook om eventuele keuzes te maken of stappen te zetten. Door dit inzicht in je eigen handelen, je emoties en gedachten kun je de mogelijkheden gaan zien die bijdragen aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor kun je meer grip krijgen op je eigen leven. Tijdens een consult vertel ik niet alleen wat er in je horoscoop staat, maar probeer ik je ook te stimuleren om bepaalde processen in jezelf op te pakken en te accepteren. Vanuit een spirituele levensvisie kan ik je helpen om inzicht te krijgen in levensvragen. Bovendien kunnen we samen kijken naar bijvoorbeeld beroepskeuze, relaties, spirituele ontwikkeling en de huidige processen waar je je in bevindt. Astro-counseling kan ook heel goed dienen als coaching op verschillende levensgebieden.

Het consult
Aanleg, karakter, ontwikkelingsmogelijkheden en je vragen of huidige situatie staan centraal tijdens het gesprek. Het consult is een dialoog waarbij ik van jou enige informatie nodig heb omdat ieder op eigen wijze zijn of haar horoscoop vormgeeft. Tijdens het consult zijn vooral de processen waar je je nu in bevindt belangrijk. Om dit optimaal te ervaren vraag ik een actieve instelling van je. Door je bepaalde vragen te stellen, gecombineerd met de horoscoop, verkrijg je zelf meer inzicht in je leven en je levenshouding. Hierdoor kun je zelf je leven richting geven, in plaats dat het leven bepaalt wat je overkomt.

Voor het maken van een horoscoop heb ik de geboortegegevens nodig: dit zijn de geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum. Deze kun je eventueel opvragen bij de gemeente waar je geboren bent. Een consult duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kan opgenomen worden.

Een sessie kan live plaatsvinden in Zoetermeer of via de computer via Zoom of Skype.

De kosten zijn 80 euro per uur: hou er rekening mee dat een consult meestal een tot anderhalf uur duurt! Voor het maken van een afspraak kun je bellen met Peter Saarloos: 079-3617345 of mailen via het contactformulier.

 

Erkend Praktijkvoerend Astroloog door:
AVN (Astrologische Vakvereniging Nederland)
ASAS (Astrologische Associatie)