Sterrenbeeld Kreeft

Kenmerken Kreeft

Het sterrenbeeld Kreeft is sterk op de emotionele binding met de buitenwereld gericht. Door deze emotionaliteit in de buitenwereld tot uitdrukking te brengen zal Kreeft zijn voelsprieten gebruiken om te bepalen of een situatie wel veilig is. Hierdoor kan Kreeft goed sferen en onbewuste ondertonen in de omgeving gewaarworden. De emotionele beleving is zo gericht op de buitenwereld zodat er een grote behoefte bestaat aan het koesteren, verzorgen en helpen van andere mensen. Zeker in de directe omgeving van het gezin of de familie zal deze behoefte sterk tot uitdrukking worden gebracht. Huiselijkheid en emotionele geborgenheid kunnen hieruit voortvloeien.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Kreeft staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Kreeft zijn: zorgzaamheid; beschermend; emotioneel; gevoelig; moederlijk; huiselijk; warme liefde; snel geïrriteerd; behulpzaam; verzorging; gezellig; inhalig; labiel; overbezorgd

 

Leerproces Kreeft

Voor Kreeft is het leerproces in dit leven hier op aarde: voor jezelf zorgen of een veilige basis voor jezelf creëren.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Kreeft mag aangaan als je sterrenbeeld Kreeft is of als je Saturnus of Cheiron hierin hebt staan.

Spiritueel doel Kreeft

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Kreeft is: dieperliggende gevoelens en emoties toelaten in jezelf en dit verbinden en delen met de buitenwereld.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel van jou als Kreeft  of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Kreeft hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!