Sterrenbeeld Boogschutter

Kenmerken Boogschutter

Het teken Boogschutter is ideologisch en filosofisch ingesteld. Het uitdragen van geestelijke waarden kan met veel vuur en enthousiasme worden gedaan. Boogschutter richt zich graag op de grotere verbanden en ziet daarbij soms wel eens de feiten over het hoofd. Het avontuur en nieuwe plannen wil Boogschutter graag aangaan. Nieuwe impulsen kunnen er vaak niet genoeg zijn, waardoor Boogschutter rusteloos maar ook ongeduldig kan overkomen. Boogschutter is zoekend naar de samenhangen en de verbanden in alles wat die tegenkomt in het leven.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Boogschutter staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Boogschutter zijn: filosofisch, toekomstgericht, enthousiast, joviaal, humoristisch, openhartig, vrijheidlievend, avontuurlijk, ruimdenkend, optimistisch, overdreven en buitensporig, meningen boven de feiten, idealistisch, overtuigingskracht, moraliseren en soms intolerant

 

Leerproces Boogschutter

Voor Boogschutter is het leerproces in dit leven hier op aarde: te vertrouwen op het leven en de moed hebben om eigen visie en waarheid naar buiten te brengen.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Boogschutter mag aangaan als je sterrenbeeld Boogschutter is of als je Saturnus, Cheiron of Pluto hierin hebt staan.

Spiritueel doel Boogschutter

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Boogschutter is: Je eigen visie en waarheid op het leven uitdragen.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel van jou als Boogschutter of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Boogschutter hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!