Sterrenbeeld Stier

Kenmerken Stier

Het teken Stier straalt een sfeer van rust en kalmte uit daar waar Ram heel impulsief kan reageren. Stier is een teken dat langzaam op gang kan komen, maar als de zaken eenmaal lopen, dan zal Stier zich er de volle honderd procent voor blijven inzetten. Zelfs als andere tekens de moed al lang hebben opgegeven. Een prettige, harmonieuze situatie waar Stier in alle rust zijn zekerheden kan bekijken is heel belangrijk. Stier kan soms echter een traagheid van zowel begrip als in handelen hebben.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Stier staat:

Kenmerken van Stier zijn: degelijk, betrouwbaar, vriendelijk, traag, behoudend, rustig doorzetten, harmonieus, muzikaal, volhardend, lekker eten, tuinieren, natuur, materialistisch, praktisch en productief ingesteld, koppig

 

Leerproces Stier

Voor Stier is het leerproces in dit leven hier op aarde: durf te genieten van je fysieke lichaam, aanraking, seksualiteit.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Stier mag aangaan als je sterrenbeeld Stier is of als je Saturnus of Cheiron hierin hebt staan.

Spiritueel doel Stier

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Stier is: het fysieke aardse leven (en dus ook je fysieke lichaam) accepteren en daar ook van mogen genieten, het ervaren van lust- en onlustgevoelens van het fysieke lichaam, het ontwikkelen van eigenwaarde en de zekerheid uit jezelf halen. Vorm geven aan materie: bouwen, creëren of vormgeving.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel is van jou als Stier of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Stier hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!