Sterrenbeeld Tweelingen

Kenmerken Tweelingen

Het teken Tweelingen is sterk gericht op communicatie en uitwisseling. Het leggen van contacten met de medemens is een noodzakelijk gevolg en daardoor heel erg belangrijk voor Tweelingen. Hierbij kan het gaan om losse oppervlakkige contacten. De eerste twee tekens Ram en Stier zijn meer op zichzelf gericht. Tweelingen daarentegen is sterk gericht op de buitenwereld en heeft daardoor zijn aandacht op vele zaken gericht. Veel dingen doen en ondernemen en het liefst nog tegelijkertijd ook. Dit brengt verandering en bewegelijkheid met zich mee. Hierdoor kan Tweelingen rusteloos en ongeconcentreerd zijn of met veel dingen starten maar het dan niet afmaken.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Tweelingen staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Tweelingen zijn: communicatief, makkelijk contacten leggen, flexibel, oppervlakkig, leergierig, nieuwsgierig, beweeglijk, zenuwachtig, gericht op feiten, snel afgeleid, moeilijk concentreren, snel en makkelijk aanpassen.

 

Leerproces Tweelingen

Voor Tweelingen is het leerproces in dit leven hier op aarde: Leren communiceren en contact leggen.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Tweelingen mag aangaan als je sterrenbeeld Tweelingen is of als je Saturnus of Cheiron hierin hebt staan.

Spiritueel doel Tweelingen

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Tweelingen is: Werkelijk kunnen luisteren, verbinden en uitwisselen op alle lagen. 

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel van jou als Tweelingen  of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Tweelingen hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!