Sterrenbeeld Maagd

Kenmerken Maagd

Het teken Maagd is praktisch en nuchter ingesteld. In tegenstelling tot het voorgaande teken Leeuw dat uitbundig en vol zelfvertrouwen kan zijn is Maagd meer op de achtergrond en dienstbaar. Het teken Maagd kan kritisch zijn, maar als de Maagd te kritisch is kan dit leiden tot (zelf)kritiek. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn en Maagd kan daarbij heel erg precies en pietluttig zijn. De Maagd is analytisch en op detail gericht. De onzekerheid over de perfectie en de angst om maar niets over het hoofd te zien leiden vaak tot gestaag en hard werken. Om zich niet in details te verliezen zal de informatie zorgvuldig op een rij worden gezet en worden uitgezeefd zodat deze overzichtelijk en helder blijft. Maagd kan zich door de praktische instelling vaak heel verdienstelijk opstellen.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Maagd staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Maagd zijn: kritisch, analytisch, dienstbaar, nuttig, praktisch, nuchter, ijverig, oog voor detail, bescheiden, hard werken, pietluttig, op gezondheid gericht, hygiënisch, allergisch, perfectionistisch, zwaarmoedig, steriel

 

Leerproces Maagd

Voor Maagd is het leerproces in dit leven hier op aarde: het fysieke aardse leven en je fysieke lichaam accepteren

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Maagd mag aangaan als je sterrenbeeld Maagd is of als je Saturnus, Cheiron of Pluto hierin hebt staan.

Spiritueel doel Maagd

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Maagd is: de zuiverheid op aarde brengen. Je staande te houden in het aardse bestaan.

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel is van jou als Maagd of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Maagd hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!