Sterrenbeeld Leeuw

Kenmerken Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw is sterk gericht op eigen ontwikkeling, plezier en creativiteit. Hierdoor heeft Leeuw bevestiging van de omgeving nodig, wat Leeuw alleen maar sterkt in zijn manifestatie. De Leeuw is joviaal en loyaal en eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn heel erg belangrijk. Leeuw kan vaak heel goed regelen en organiseren, maar ook heel makkelijk de leiding nemen of krijgen. Het gevaar bestaat dan wel dat Leeuw te dominant wordt en anderen wil gaan overheersen. Scheppende of creatieve behoeften worden gebruikt om zichzelf uit te drukken.

Kijk hier wat het betekent als jouw zon, maan of ascendant in Leeuw staat:

Kenmerken van het sterrenbeeld Leeuw zijn: warm en hartelijk, gul en royaal, middelpunt, creativiteit, heerszuchtig, leidinggevende capaciteiten, houdt van luxe en gemak, trots, ijdel, waardig, moedig, nobel, speels, zelfvertrouwen, organisatietalent, dramatiek, grootspraak, egocentrisch, speculatiezucht, stabiel en zelfbewust.

 

Leerproces Leeuw

Voor Leeuw is het leerproces in dit leven hier op aarde: je mag jezelf zijn, jezelf centraal zetten. 

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het leerproces is dat jij als Leeuw mag aangaan als je sterrenbeeld Leeuw is of als je Saturnus of Cheiron hierin hebt staan.

Spiritueel doel Leeuw

Het spirituele doel van het sterrenbeeld Leeuw is: leven vanuit je hart en eigen centrum. Speels, genietend van het leven, de levensenergie laten stromen. 

Maar er is meer. Kijk in onderstaande video wat het spirituele doel is van jou als Leeuw of als je jouw maansknoop of Zwarte Maan hierin hebt staan.

Meer weten over jouw sterrenbeeld of horoscoop?

Weet je helemaal niet of jij wel planeten in Leeuw hebt staan, maar hebben de video’s jouw nieuwsgierigheid gewekt? Dan is de gratis eendaagse kennismakingscursus Spirituele Astrologie iets voor jou!