Rooster en Prijzen

Lesroosters
In het najaar van 2021 zijn de lessen zowel online als op locatie in Zoetermeer.
Het volledige rooster van de lessen (zowel online als in Zoetermeer) kun je downloaden via deze link: Lesrooster 2021-2022 

Online:
Werkwijze online: de lessen zijn opgenomen op video en kun je bekijken in de digitale leeromgeving, evenals het lesmateriaal en de opdrachten.
Voor astrologie leren online zijn er drie mogelijkheden:

1. Volledige zelfstudie online: Alleen de online-lessen en opdrachten
Je kunt er voor kiezen om alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving te volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij volledige zelfstudie is er geen ondersteuning van de docent. Je kunt eventueel wel vragen stellen tijdens een consult/privéles, maar dit is niet in de lesprijs inbegrepen. Deze digitale lessen van het eerste jaar op deze manier volgen kost 495 euro per leerjaar.
Op dit moment kun je op deze manier starten met het 1e jaar en de oriëntatiecursus en het 2e jaar vanaf oktober 2021.

2. Volledige zelfstudie online met vragen via e-mail 
Bij deze optie kun je de lessen op video in de digitale leeromgeving volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij deze optie is er naast de zelfstudie de mogelijkheid om per les via email vragen te stellen aan een ervaren docent. Je kunt per les 1 email met vragen toesturen: het eerste jaar bestaat nu uit 12 lessen. Bovendien kun je de leerjaren met de reguliere toets die nagekeken wordt door de docent afronden. Eventuele extra of mondelinge vragen kun je wel bespreken tijdens een consult/privéles, maar dit is niet in de lesprijs inbegrepen. Het eerste jaar van deze online zelfstudie met e-mailondersteuning kost 595 euro per leerjaar.
Op dit moment kun je op deze manier starten met het 1e jaar en de oriëntatiecursus en het 2e jaar vanaf oktober 2021.

3. Zelfstudie in combinatie met online groepslessen 
Door middel van zelfstudie volg je de lessen op video in de digitale leeromgeving en daarnaast zijn er ook online groepslessen, waarin je vragen kunt stellen,
waar er door de docent een korte samenvatting van de lesstof wordt gegeven en ga je de stof toepassen in groepjes met andere deelnemers. De online groepslessen starten elk jaar in oktober en worden opgenomen en deze zijn in de digitale leeromgeving alleen terug te kijken voor de deelnemers aan de groepslessen.
Indien je op een later moment start met de groepslessen dan de data hieronder, dan kun je deze lessen terugkijken en aansluiten bij de groepslessen van dat moment. De online opleiding met groepslessen kost 795 per leerjaar.

De online groepslessen starten op:
Oriëntatiecursus online start op woensdagavond 6 oktober 2021
1e jaar online start op donderdagavond 7 oktober 2021
2e jaar online start op donderdagavond 30 september 2021

Op locatie in Zoetermeer:
2e jaar in Zoetermeer start op maandagavond 20 september 2021
2e jaar in Zoetermeer start op vrijdagmorgen 24 september 2021
3e jaar in Zoetermeer start op vrijdagmorgen 17 september 2021
4e jaar in Zoetermeer start op woensdagavond 13 oktober 2021
5e jaar in Zoetermeer start op maandagavond 13 september 2021
Data zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

Gezien de huidige coronamaatregelen en anderhalvemeternorm is de maximale groepsgrootte op locatie in Zoetermeer voorlopig 6 deelnemers!
Onder locatie staat het coronaprotocol van Opleidingscentrum Ishtar. 

Klik op onderstaande links om het rooster te downloaden:
Lesrooster 2021-2022

Prijzen
Online oriëntatiecursus astrologie, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving : € 150,-
Online oriëntatiecursus astrologie, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en groepslessen: € 250,-

Online optie 1: Opleiding Astrologie per leerjaar, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving (dit is zonder ondersteuning en zonder groepslessen): € 495,-
Online optie 2: Opleiding Astrologie per leerjaar, de lessen op video in de digitale leeromgeving en mogelijkheid van emailvragen: € 595,-
Online optie 3: Opleiding Astrologie per leerjaar, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en groepslessen: € 795,-

Opleiding Astrologie per leerjaar op locatie:  € 895,-

Privélessen en consulten: € 80,- per uur, € 120,- voor anderhalf uur, twee uur voor € 140,-

Prijzen zijn inclusief lesmateriaal maar exclusief de verplichte literatuur
Betaling in termijnen is mogelijk, de meerkosten zijn dan € 15,-
Prijzen gelden t/m december 2021

Locatie
Opleidingscentrum Ishtar beschikt over een eigen lesruimte aan de Zuidwijkstraat in Zoetermeer. Koffie en thee zijn beschikbaar in de lesruimte. Het adres is:
Opleidingscentrum Ishtar
Zuidwijkstraat 80
2729 KE Zoetermeer

Onderaan de pagina staat een kaart waar Opleidingscentrum Ishtar is gevestigd.

 

Coronaprotocol Opleidingscentrum Ishtar (geldend vanaf 1 juli 2021)
Door de overheid zijn regels gesteld aan het samenkomen van meerdere mensen tegelijkertijd. Voor Opleidingscentrum Ishtar gelden daarom de volgende regels:

  • Om de anderhalve meter afstand te kunnen houden in de lesruimte is de maximale groepsgrootte 6 personen, exclusief docent.
  • Bij het binnenkomen en verlaten van de lesruimte geeft men elkaar de ruimte en houd de anderhalve meter afstand in acht.
  • De student heeft geen toegang tot de lesruimte en blijft thuis als: er lichte klachten zijn, zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius), of heeft gehad de afgelopen 14 dagen; een huisgenoot een van deze klachten heeft of heeft gehad in de afgelopen 14 dagen. Je in thuisisolatie bent omdat je direct contact hebt gehad met iemand bij wie het coronavirus is vastgesteld. De student kan de lessen dan eventueel via de computer bijwonen.
  • Indien de docent lichte klachten, zoals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius) heeft, dan worden de lessen voor alle studenten via de computer gegeven.
  • Opleidingscentrum ishtar volgt de coronamaatregelen zoals door de overheid bepaald. Indien de maatregelen samenkomsten beperkt of verbiedt zullen de livelessen online plaatsvinden en dit is dan ter vervanging van de live-lessen.               

Meer informatie over de opleiding staat op Informatie Opleiding!

Alle algemene informatie en voorwaarden voor de opleiding staan in: de onderwijsregeling.