Lesroosters en prijzen

Online

Werkwijze online: de lessen zijn opgenomen op video en kun je bekijken in de digitale leeromgeving, evenals het lesmateriaal en de opdrachten. Voor online astrologie leren zijn er drie mogelijkheden:

Je kunt er voor kiezen om alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving te volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij volledige zelfstudie is er geen ondersteuning van de docent. Je kunt eventueel wel vragen stellen tijdens een consult/privéles, maar dit is niet in de lesprijs inbegrepen. Deze digitale lessen van het eerste jaar op deze manier volgen kost 495 euro per leerjaar.
Op dit moment kun je online starten met het 1e, 2e jaar, 3e jaar en de oriëntatiecursus vanaf oktober 2022.  

Bij deze optie kun je de lessen op video in de digitale leeromgeving volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij deze optie is er naast de zelfstudie de mogelijkheid om per les via email vragen te stellen aan een ervaren docent. Je kunt per les 1 email met vragen toesturen: het eerste jaar bestaat nu uit 12 lessen. Bovendien kun je de leerjaren met de reguliere toets die nagekeken wordt door de docent afronden. Eventuele extra of mondelinge vragen kun je wel bespreken tijdens een consult/privéles, maar dit is niet in de lesprijs inbegrepen. Het eerste jaar van deze online zelfstudie met e-mailondersteuning kost 595 euro per leerjaar.
Op dit moment kun je op deze manier starten met het 1e en 2e jaar en de oriëntatiecursus en het 3e jaar vanaf oktober 2021.

Door middel van zelfstudie volg je de lessen op video in de digitale leeromgeving en daarnaast zijn er ook online groepslessen, waarin je vragen kunt stellen, waar er door de docent een korte samenvatting van de lesstof wordt gegeven en ga je de stof toepassen in groepjes met andere deelnemers. De online groepslessen starten elk jaar in oktober en worden opgenomen en deze zijn in de digitale leeromgeving alleen terug te kijken voor de deelnemers aan de groepslessen.
Indien je op een later moment start met de groepslessen dan de data hieronder, dan kun je deze lessen terugkijken en aansluiten bij de groepslessen van dat moment. De online opleiding met groepslessen kost 895 per leerjaar.

De online groepslessen starten op:
1e jaar online start op woensdagavond 12 oktober 2022
2e jaar online start op donderdagavond 29 september 2022
3e jaar online start op donderdagavond 13 oktober 2022

Klik op Lesrooster 2022/2023 in pdf om het lesrooster te downloaden

Op locatie in Zoetermeer

3e jaar in Zoetermeer start op maandagochtend 20 september 2022
3e jaar in Zoetermeer start op vrijdagmorgen 23 september 2022
4e jaar in Zoetermeer start op vrijdagmorgen 16 september 2022
5e jaar in Zoetermeer start op woensdagavond 19 oktober 2022
Data zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

Klik op Lesrooster 2022/2023 in pdf om het lesrooster te downloaden

Prijzen

Online oriëntatiecursus astrologie, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving : € 150,-
Online oriëntatiecursus astrologie, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en groepslessen: € 250,-

Online optie 1: Opleiding Astrologie per leerjaar, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving (dit is zonder ondersteuning en zonder groepslessen): € 495,-
Online optie 2: Opleiding Astrologie per leerjaar, de lessen op video in de digitale leeromgeving en mogelijkheid van emailvragen: € 595,-
Online optie 3: Opleiding Astrologie per leerjaar, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en groepslessen: € 895,-

Opleiding Astrologie per leerjaar op locatie: € 1295,-

Privélessen en consulten: € 80,- per uur, € 120,- voor anderhalf uur, twee uur voor € 140,-

Prijzen zijn inclusief lesmateriaal maar exclusief de verplichte literatuur
Betaling in termijnen is mogelijk, de meerkosten zijn dan € 15,-
Prijzen gelden t/m 1 juli 2022

Locatie

Opleidingscentrum Ishtar beschikt over een eigen lesruimte aan de Zuidwijkstraat in Zoetermeer. Koffie en thee zijn beschikbaar in de lesruimte. Het adres is:
Opleidingscentrum Ishtar
Zuidwijkstraat 80
2729 KE Zoetermeer