Lesroosters en prijzen

Online

Werkwijze online opleiding astrologie: de lessen zijn opgenomen op video en kun je bekijken in de digitale leeromgeving, evenals het lesmateriaal en de opdrachten. Voor de online opleiding astrologie leren zijn er drie mogelijkheden:

Je kunt er voor kiezen om alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving te volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij volledige zelfstudie is er geen ondersteuning van de docent. Je kunt eventueel wel vragen stellen tijdens een consult/privéles, maar dit is niet in de lesprijs inbegrepen. Deze digitale lessen van het eerste jaar op deze manier volgen kost 595 euro per leerjaar.

Bij deze optie kun je de lessen op video in de digitale leeromgeving volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij deze optie heb je naast de zelfstudie 20 tweewekelijkse Astro-Q&A’s om vragen te stellen aan een ervaren docent, de stof toe te passen of te oefenen met je eigen horoscoop. De Astro-Q&A’s zijn bijeenkomsten met meerdere studenten die de opleiding door middel van zelfstudie volgen en hun vragen, opdrachten en horoscopen inbrengen. Je leert hierdoor ook door de vragen of inbreng van andere studenten. Je bent vrij om al dan niet mee te doen met deze Astro-Q&A’s. Verder kun je bij deze optie de leerjaren afronden met de reguliere toets die nagekeken wordt door de docent.  Een leerjaar van deze online zelfstudie met Astro-Q&A  kost 895 euro per leerjaar.

Door middel van zelfstudie volg je de lessen op video in de digitale leeromgeving en daarnaast zijn er ook online Praktijklessen, waarin je vragen kunt stellen over het onderwerp, wordt het onderwerp met een voorbeeld plenair (in de grote groep) behandeld ga je de leerstof toepassen in groepjes met andere deelnemers. De online groepslessen starten elk jaar in oktober en worden opgenomen en deze zijn in de digitale leeromgeving terug te zien. Alle studenten mogen deelnemen aan deze Praktijklessen. Je kunt starten wanneer je wilt, dus je kunt ook halverwege instappen en de gemiste lessen in de daarop volgende cyclus bijwonen.  De online opleiding met Praktijklessen kost 995 per leerjaar.


De online praktijklessen starten op:
1e jaar online start op vrijdagmorgen 18 oktober 2024

De online groepslessen starten op:
2e jaar online start op woensdagavond 16 oktober 2024
3e jaar online start op woensdagavond 23 oktober 2024
4e jaar online start op donderdagavond 17 oktober 2024

Klik op Lesrooster 2024/2025 in pdf om het lesrooster te downloaden

Klik hier voor de data van de Astro-Q&A’s

Klik hier voor de data van de Astro-Club-meetings

Prijzen

  • Online optie 1: Volledige Zelfstudie. Opleiding Astrologie per leerjaar, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving (dit is zonder ondersteuning en zonder praktijklessen): € 595,-
  • Online optie 2: Zelfstudie + Q&A. Opleiding Astrologie per leerjaar, de lessen op video in de digitale leeromgeving en 20x Astro-Q&A per leerjaar: € 895,-
  • Online optie 3: Zelfstudie + Praktijklessen. Opleiding Astrologie per leerjaar, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en groepslessen: € 995,-
  • Privélessen en consulten: € 90,- per uur, € 120,- voor anderhalf uur, twee uur voor € 140,-

Genoemde prijzen zijn inclusief lesmateriaal maar exclusief de verplichte literatuur.
Betaling in termijnen is mogelijk, de meerkosten zijn dan € 15,-.
Prijzen gelden t/m 31 december 2024.

Kennismaken of overleggen?

Heb je nog vragen, twijfel je of de Opleiding Astrologie iets voor je is, of ben je al bekend met de astrologie en denk je erover om in een vervolgjaar te starten? Dan kun je tijdens een vrijblijvend intakegesprek kennismaken en je vragen stellen en bespreken. Klik op onderstaande button om een intakegesprek te boeken: