Lesroosters en prijzen

Online

Werkwijze online opleiding astrologie: de lessen zijn opgenomen op video en kun je bekijken in de digitale leeromgeving, evenals het lesmateriaal en de opdrachten. Voor de online opleiding astrologie leren zijn er drie mogelijkheden:

Je kunt er voor kiezen om alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving te volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij volledige zelfstudie is er geen ondersteuning van de docent. Je kunt eventueel wel vragen stellen tijdens een consult/privéles, maar dit is niet in de lesprijs inbegrepen. Deze digitale lessen van het eerste jaar op deze manier volgen kost 595 euro per leerjaar.
Op dit moment kun je online starten met het 1e, 2e jaar en het 3e jaar van de Opleiding Astrologie.  

Bij deze optie kun je de lessen op video in de digitale leeromgeving volgen. Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen. Bij deze optie heb je naast de zelfstudie 20 tweewekelijkse Astro-Q&A’s om vragen te stellen aan een ervaren docent, de stof toe te passen of te oefenen met je eigen horoscoop. De Astro-Q&A’s zijn bijeenkomsten met meerdere studenten die de opleiding door middel van zelfstudie volgen en hun vragen, opdrachten en horoscopen inbrengen. Je leert hierdoor ook door de vragen of inbreng van andere studenten. Je bent vrij om al dan niet mee te doen met deze Astro-Q&A’s. Verder kun je bij deze optie de leerjaren afronden met de reguliere toets die nagekeken wordt door de docent.  Het eerste jaar van deze online zelfstudie met Astro-Q&A  kost 795 euro per leerjaar.
Op dit moment kun je op deze manier starten met het 1e, 2e en het 3e jaar van de Opleiding Astrologie.

Door middel van zelfstudie volg je de lessen op video in de digitale leeromgeving en daarnaast zijn er ook online groepslessen, waarin je vragen kunt stellen, waar er door de docent een korte samenvatting van de lesstof wordt gegeven en ga je de stof toepassen in groepjes met andere deelnemers. De online groepslessen starten elk jaar in oktober en worden opgenomen en deze zijn in de digitale leeromgeving alleen terug te kijken voor de deelnemers aan de groepslessen. De minimale groepsgrootte van deze groepslessen is 5 deelnemers en de maximale groepsgrootte is 24 deelnemers. Indien je op een later moment start met de groepslessen dan de data hieronder, dan kun je deze lessen terugkijken en aansluiten bij de groepslessen van dat moment. De online opleiding met groepslessen kost 995 per leerjaar.

De online groepslessen starten op:
1e jaar online start op woensdagavond 11 oktober 2023
2e jaar online start op woensdagavond 4 oktober 2023
3e jaar online start op donderdagavond 5 oktober 2023
4e jaar online start op donderdagavond 12 oktober 2023

Klik op Lesrooster 2023/2024 in pdf om het lesrooster te downloaden

Klik hier voor de data van de Astro-Q&A’s

Klik hier voor de data van de Astro-Club-meetings

Op locatie in Zoetermeer

4e jaar in Zoetermeer start op maandagochtend 25 september 2023
4e jaar in Zoetermeer start op vrijdagmorgen 22 september 2023
5e jaar in Zoetermeer start op vrijdagmorgen 29 september 2023
Data zijn onder voorbehoud van wijzigingen!

Klik op Lesrooster 2023/2024 in pdf om het lesrooster te downloaden

Prijzen

  • Online optie 1: Opleiding Astrologie per leerjaar, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving (dit is zonder ondersteuning en zonder groepslessen): € 595,-
  • Online optie 2: Opleiding Astrologie per leerjaar, de lessen op video in de digitale leeromgeving en 20x Astro-Q&A per leerjaar: € 795,-
  • Online optie 3: Opleiding Astrologie per leerjaar, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en groepslessen: € 995,-
  • Opleiding Astrologie per leerjaar op locatie: € 1195,-
  • Privélessen en consulten: € 90,- per uur, € 120,- voor anderhalf uur, twee uur voor € 160,-

Genoemde prijzen zijn inclusief lesmateriaal maar exclusief de verplichte literatuur.
Betaling in termijnen is mogelijk, de meerkosten zijn dan € 15,-.
Prijzen gelden t/m 1 juli 2024.

Locatie

Opleidingscentrum Ishtar beschikt over een eigen lesruimte aan de Zuidwijkstraat in Zoetermeer. Koffie en thee zijn beschikbaar in de lesruimte.

Het adres is:
Opleidingscentrum Ishtar
Zuidwijkstraat 80
2729 KE Zoetermeer