Cursus Astrologie

 

De cursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig kennis van de astrologie. Tijdens deze cursus kun je kennismaken met de astrologie en worden een aantal basisbegrippen van de astrologie kort behandeld. Aan bod komen planeten, elementen en kruizen, dierenriemtekens en de huizen.

De cursus bestaat uit acht lessen van ongeveer twee uur welke om de twee weken plaatsvinden. Mocht je verder willen gaan in de astrologie dan kun je starten met de opleiding astrologie. In de loop van de cursus wordt er met de eigen horoscoop gewerkt zodat je persoonlijk kunt ervaren wat astrologie voor je kan betekenen.

Op woensdagavond 27 september 2017 en 14 maart 2018 start er weer een oriëntatiecursus in Zoetermeer.Het volledige rooster staat in het: Lesrooster 2017-2018
De kosten voor de cursus zijn € 195,-

Inschrijven cursus
Iedereen die het leuk vind om kennis te maken met de astrologie kan starten met de cursus. Om je in te schrijven voor de cursus, kun je het inschrijfformulier in PDF of het inschrijfformulier in Word invullen en toesturen. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname aan de cursus.
 
Meer informatie
Meer informatie vind je in de Brochure en de Onderwijsregeling.
Wil je meer informatie of zijn er nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:
Opleidingscentrum Ishtar, Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer,
Telefoon: 079 - 361 73 45