Cursus astrologie

Ontdek de wereld van astrologie: gratis online cursus astrologie

Wil je de geheimen van de spirituele astrologie ontdekken? Onze gratis eendaagse cursus astrologie biedt je een unieke kans om de basis van astrologie te verkennen en hoe deze de essentie van je persoonlijkheid beïnvloedt.

Begin je reis in de spirituele astrologie

Introductie tot de spirituele astrologie
Leer wat spirituele astrologie inhoudt en hoe het jouw levensproces en zielsontwikkeling laat zien. Ontdek de complexiteit van de menselijke geest, bestaande uit de zielslaag, de onbewuste laag en de persoonlijkheidslaag. Vind uit hoe deze lagen je leven beïnvloeden en zichtbaar zijn in je horoscoop.

Verdiep je kennis in je persoonlijke horoscoop

Ontcijfer je horoscoop
In dit deel van de cursus krijg je een duidelijke uitleg over de elementen van een horoscoop en hoe je die kunt interpreteren. We richten ons op:

  • Het analyseren van je karaktereigenschappen
  • De kwaliteiten van je ziel
  • Het doel en de ervaringen van je ziel in dit leven
  • De uitdagingen en kansen die het leven biedt

Praktische informatie

Doe mee aan onze volgende sessie
Onze volgende gratis online cursus spirituele astrologie vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024 via Zoom. De sessie loopt van 10:00 tot 17:00 uur, met een pauze van 45 minuten. Na inschrijving via ons formulier ontvang je alle benodigde materialen en een link naar de Zoomsessie.
Tijdens de cursus werken we ook in breakout rooms zodat je met je eigen horoscoop aan de slag gaat. De webinars worden ook opgenomen. 

Veelgestelde Vragen

Astrologie is een eeuwenoude kunst en wetenschap die de bewegingen en relatieve posities van hemellichamen interpreteert om meer over onszelf en de wereld om ons heen te leren. Onze online cursus astrologie biedt een toegankelijke manier om deze fascinerende discipline te verkennen. Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van astrologie of iemand die zijn kennis wil verdiepen, deze FAQ-sectie is ontworpen om je te voorzien van duidelijke en beknopte antwoorden op enkele van de veelgestelde vragen over onze cursus astrologie.

Iedereen met interesse in de spirituele astrologie kan deelnemen aan de cursus spirituele astrologie. Geen voorkennis vereist.

Meld je aan voor de gratis cursus astrologie via het inschrijfformulier op onze website. Na aanmelding ontvang je alle benodigde informatie.

Nee, deze cursus astrologie is volledig gratis.

De cursus astrologie wordt gehouden via Zoom en omvat interactieve sessies, inclusief breakout rooms voor persoonlijke begeleiding.

Over de auteur

Peter Saarloos
Peter Saarloos

Ik ben Peter Saarloos en ben geboren op 26 juli 1964 in Rijswijk (Z-H) en verzorg momenteel de opleiding astrologie in Zoetermeer.

Vanaf 2000 geef ik jaarlijks onder de naam van Uitgeverij Hajefa de astrologische agenda uit. Het assortiment van de uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot de maankalender en –agenda, en diverse spirituele en astrologieboeken.

Gratis toegang tot workshop Proces van de ziel

Meld je nu aan voor de Ishtar-nieuwsbrief en je krijgt gratis toegang tot de workshop Proces van de ziel t.w.v. € 19,50.