Gratis workshop spirituele astrologie

Opleidingscentrum Ishtar organiseert regelmatig een workshop om kennis te maken met de spirituele astrologie. Tijdens deze workshop wordt uitgelegd en besproken wat astrologie is, het proces van de ziel hier op aarde, de onderdelen van de horoscoop en de uitwerking van de twaalf sterrenbeelden voor je persoonlijkheid, je ziel en je onbewuste in jouw horoscoop.

Verder wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren waar een astroloog mee werkt. Dit zijn de dierenriemtekens met hun onderverdeling in elementen en kruizen, planeten en huizen. Na de lunch gaan we ook kijken naar de eigen horoscoop. Deze workshop is voor een ieder die kennis wil maken met de (spirituele) astrologie of voor degene die iets meer wil weten hoe een astroloog werkt. Voor het maken van uw horoscoop en het goed kunnen volgen van de workshop heeft u wel uw geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Deze kunt u doorgeven bij het aanmelden.

Data
De gratis kennismakingsworkshop wordt gegeven op de volgende data:

– 
Online op zaterdag 5 februari 2022 via Zoom
– 
Online op zaterdag 25 juni 2022 via Zoom

Praktisch
De workshop is op zaterdagen van 10:00 uur tot 15:00/15:30 uur met tussendoor ongeveer een pauze van drie kwartier. Deelname is gratis na aanmelding door middel van het Inschrijfformulier. De kosten voor de koffie en thee zijn op locatie 5 euro voor de hele dag. U dient wel voor uw eigen lunch te zorgen.
De workshop op locatie wordt gegeven in De Kapelaan, Nicolaasplein 2, 2712 AV Zoetermeer, in het Atrium.
Parkeren: kan op Nicolaasplein met parkeerschijf (drie uur). Nicolaasplein is bereikbaar via Bijdorplaan en Vlamingstraat!

Deze bijeenkomsten wordt gegeven onder de voorwaarden van het coronaprotocol van de locatie: op dit moment is dat de anderhalve meter afstand en dat betekent dat er dan maximaal 30 deelnemers de workshop kunnen bijwonen. Bij bevestiging van aanmelding en bij aanvang van de workshop wordt je op de hoogte gebracht van het dan geldende protocol.


Aanmelding
U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden en deze volledig ingevuld te retourneren of te mailen aan [email protected]. Graag bij aanmelden uw geboortegegevens vermelden.
Inschrijfformulier in PDF. Kunt u openen met Acrobat Reader.
Inschrijfformulier in MS Word Kunt u openen met MS Word.

Programma

10:00    Inleiding in de astrologie. Het proces van de ziel. Wat is een horoscoop? Lot en vrije wil? De horoscoopfactoren waar een astroloog mee werkt.
12:00 Pauze
13:00 Uitleg planeten en dierenriemtekens en werken met de eigen horoscoop.
15:00 Afsluiting
Reactie deelnemers eerdere workshops:
Wat een fantastische workshop was het en wat heb ik ervan genoten.
Bedankt hiervoor en hartegroet.
Tonny Riem

Beste Peter,
Heel hartelijk dank voor de geweldige workshop van afgelopen zaterdag. Ik heb genoten van je presentatie, zo duidelijk en inspirerend. Veel heb ik geleerd over astrologie in een korte tijd. Mijn horoscoop geeft me nu meer inzicht in mijn leven, waar ik sta en wat mijn kernkwaliteiten en uitdagingen zijn.Ik ben blij dat ik de workshop bij je heb gevolgd.
Warme groet, Anneke Toonen

Hoi Peter,
Ik vond het een geweldige dag. Heb zelfs nog nieuwe dingen geleerd. De manier waarop je vertelde was zo levendig dat we allemaal aan je lippen hingen en de dag was veel te snel om. Nogmaals bedankt, ook voor dit. Geweldig dat je dat doet. Misschien tot ziens.
Hartelijke groet, Wilma

Beste Peter,
Ik wil langs deze weg bedanken voor de briljante Workshop Astrologie van zaterdag jl. Ik heb vele workshops mogen meemaken, maar jouw presentatie/workshop was subliem.
Hartelijk dank voor deze kennismaking.
Met vriendelijke groet, Ram

Ik ben echt super blij dat ik jouw workshop kon bijwonen, eindelijk.
Super interessant vond ik, heb ik veel van geleerd.
Nogmaals heel veel dank voor de geweldige workshop.
Gegroet, Eveline