Cursus

Kennismaken met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen
De cursus is bedoeld voor mensen met geen of weinig kennis van de astrologie. Tijdens deze cursus kun je kennismaken met de astrologie en worden een aantal basisbegrippen van de astrologie kort behandeld. Aan bod komen: het astrologische levensloopproces, de planeten, spirituele punten, elementen en kruizen, dierenriemtekens en de huizen.

De cursus bestaat uit acht lessen van ongeveer twee uur welke om de twee weken plaatsvinden. Mocht je verder willen gaan in de astrologie dan kun je starten met de opleiding astrologie. In de loop van de cursus wordt er met de eigen horoscoop gewerkt zodat je persoonlijk kunt ervaren wat astrologie voor je kan betekenen.

Online:
De lessen zijn opgenomen op video en kun je bekijken in de digitale leeromgeving, evenals het lesmateriaal en de opdrachten.
Je kunt er voor kiezen om alleen deze lessen te volgen. Hierbij is er geen ondersteuning van de docent en zijn er geen groepslessen.
Deze lessen kun je starten op jouw eigen moment en volgen in je eigen tempo en op momenten die voor jou het beste uitkomen.

Daarnaast kun je kiezen voor de lessen in de digitale leeromgeving en de groepslessen. Tijdens deze groepslessen kun je vragen stellen,
zal ik een korte samenvatting gegeven van de lesstof en ga je de stof toepassen in groepjes met andere deelnemers.
Alle groepslessen zijn online en worden opgenomen en zijn in de digitale leeromgeving alleen terug te kijken voor de deelnemers aan de groepslessen.

De groepslessen voor de oriëntatiecursus zijn online en starten op woensdagavond 6 oktober 2021
Klik op onderstaande links om het rooster te downloaden:
Lesrooster 2021-2022

Prijzen
Oriëntatiecursus astrologie online, alleen de lessen op video in de digitale leeromgeving : € 150,-
Oriëntatiecursus astrologie online, lessen op video in de digitale leeromgeving, inclusief ondersteuning en online groepslessen: € 250,-

Privélessen en consulten: € 80,- per uur, € 120,- voor anderhalf uur, twee uur voor € 140,-

Prijzen zijn inclusief lesmateriaal maar exclusief literatuur
Betaling in termijnen is mogelijk, de meerkosten zijn dan € 15,-
Prijzen gelden t/m december 2021 

Inschrijven cursus
Iedereen die het leuk vind om kennis te maken met de astrologie kan starten met de cursus. Om je in te schrijven voor de cursus, kun je het inschrijfformulier in PDF of het inschrijfformulier in Word invullen en toesturen. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van je deelname aan de cursus.

Lesrooster 2021-2022
Inschrijfformulier in PDF
Inschrijfformulier in Word
Brochure
Onderwijsregeling